Friday, March 22, 2013

TAKUT KER?

Selepas Nizar Jamaluddin mengumumkan dia akan lari dari Pasir Panjang, seorang lagi Adun Pakatan khabarnya akan "dipindah" kawasan kerana takut dek perangainya yang tak semiyak. 

Chan Ming Kai (PKR) yang menang bergaya dengan majoriti lebih 3,000 mengalahkan calon BN (MCA) pada PRU 13 khabarnya telah dinyahkan dari kawasan itu kerana masalah "peribadi". Memang jelas pemimpin-pemimpin PKR tak lekang dari masalah peribadi terutama masalah bawah perut dan kegagalan mengawal nafsu syahwat.

Dengar-dengarnya Chan Ming Kai ni dipindahkan ke parlimen Grik kerana mempunyai hubungan sulit dengan seorang gadis Melayu dalam kawasannya. Budak perempuan ni dibawa ke hulu-ke hilir atas nama pembantu peribadi.

Dan hubungan mereka memang amat peribadi. Hehehehehehhe

Jangan nanti bila ke Grik anak dara Melayu Grik pulak jadi mangsa kerakusan nafsunya. Jadi kalau dia "dipindahkan" ke Grik, pengundi di kawasan ini patut tolak la si Ming Kai ni. Kalau diterima abisla la pulak anak dara kena tebuk tupai . . . . . . 

2 comments:

 1. salam..minta tolong pautkan blog sy disini..
  sya sudah pautkan blog anda..
  http://rockmetalpower.blogspot.com/

  ReplyDelete
  Replies

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
   Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

   Delete